
امروزه، شما میتوانید رد پای انواع ورقها را در قطعات و وسایل گوناگون مشاهده کنید. به طور کلی، میتوان گفت که ورقها بخش بسیار مهمی از تمامی وسایل را پوشش میدهند. ورقها به شکلهای مختلفی با متریالهای گوناگون تولید میشوند که هر کدام از آنها مناسب یک پروژه هستند. در این بخش، قصد داریم به شرح تفاوت ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر بپردازیم پس با ما همراه باشید.
معرفی ورق استیل نگیر
پیش از آن که به شرح تفاوت ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر بپردازیم، باید اطلاعات دقیقی راجع به ماهیت آنها داشته باشیم. ورق استیل نگیر در دسته ورقهای آستینتی قرار میگیرد و خاصیت مغناطیسی چندانی ندارد. در ساختار این نوع ورق، مقادیر زیادی از جمله نیکل مورد استفاده قرار میگیرند. خوب است بدانید که این نوع ورق، برای ساخت لوله استیل استفاده میشوند. ناگفته نماند که ورقهای استیل نگیر از مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربات و حتی خوردگی و فرسایش برخوردار هستند.
ورق استیل بگیر چیست؟
ورق استیل بگیر نیز شباهت زیادی به ورق استیل نگیر دارد با این تفاوت این نوع ورق، از خاصیت مغناطیسی بالایی برخوردار میباشد. در ساختار ورق استیل نگیر، مقدار نیکل کمتری قرار دارد و این امر موجب افزایش خواص مغناطیسی آن شده است. ناگفته نماند که ورق استیل بگیر در دسته ورقهای ضد زنگ فریتی قرار میگیرد. به خاطر داشته باشید که ورقهای استیل بگیر در گریدهای 410، 420، 430 و … تولید میشوند. لازم به ذکر است که ورقهای استیل بگیر نیز از مقاومت خوبی در برابر خوردگی و عوامل فرساینده برخوردار هستند.
کاربرد ورق استیل بگیر
برای آن که بتوانید تفاوت ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر را به خوبی درک کنید، بایستی به کاربردهای آنها توجه بسزایی داشته باشید. از مهمترین کاربردهای ورق استیل بگیر، میتوان به تولید قطعات خودرو اشاره نمود. این نوع ورق، به دلیل خواص مغناطیسی بالا در ساخت بسیاری از قطعات و اجزای بدنه خودرو نظیر سپر مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر آن، شما میتوانید رد پای ورقهای استیل بگیر را در وسایل مربوط به آشپزخانه از جمله مایکروفر مشاهده نمایید. ناگفته نماند که ورقهای استیل بگیر در ساخت قطعات دکل نفتی مورد استفاده قرار میگیرند.
کاربرد ورق استیل نگیر
و اما کاربردهای ورق استیل نگیر؛ همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد، ورقهای استیل نگیر در ساختار خود دارای مقادیر زیادی از نیکل هستند. به گویشی دیگر، این نوع ورق از مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و آب برخوردار است. به همین دلیل، کارخانجات بزرگ برای تولید انواع مخازن و لوله استنلس از ورق استیل نگیر استفاده میکنند. علاوه بر آن، شما میتوانید ورقهای استیل را در صنایع گوناگون از جمله تولید مواد غذایی، پتروشیمی و حتی نفتی نیز مشاهده نمایید.
تفاوت ورق استیل بگیر با نگیر در قیمت و کاربرد
از مهمترین تفاوتهای ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر، میتوان به قیمت و کاربرد آنها اشاره نمود. طبیعتا ورق استیل نگیر به دلیل درصد بالاتر نیکل، از قیمت بالاتری نسبت به ورق استیل بگیر برخوردار است. لازم به ذکر است که قیمت این دو ورق استیل با توجه به نوع گرید آنها تعیین می شود. علاوه بر آن، ورقهای استیل بگیر بیشتر برای ساخت قطعات الکتریکی و مغناطیسی مورد استفاده قرار میگیرند. اما ورقهای استیل نگیر برای طراحی و ساخت مخازن و لولهها استفاده میشوند.
تفاوت ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر در خواص
از دیگر تفاوت ورق استیل بگیر با ورق استیل نگیر میتوان به خواص آنها اشاره نمود. ورق استیل بگیر نسبت به ورق استیل نگیر، از مقاومت پایینتری در برابر نیرو و فشارهای مکانیکی برخوردار است و در برابر ضربات سریعا دچار آسیب میشود. اما ورقهای استیل نگیر میتوانند فشار و نیروهای بسیار سنگینی را تحمل کنند. علاوه بر آن، آبکاری و جلا دادن ورق استیل بگیر نسبت به نگیر آسانتر و کم هزینهتر است. لازم به ذکر است که ورق استیل بگیر نسبت به نگیر میتواند انرژی الکتریکی را به آسانی و با مقاومت پایینتری انتقال دهد.
کلام آخر
همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد، باید پیش از خریداری ورقهای استیل، به تفاوت آنها توجه بسزایی داشته باشید. شما میتوانید با دانستن مقایسه ورق استیل بگیر و ورق استیل نگیر، خریدی سودمندانه و مفیدی را تجربه کنید. اما سوال اینجاست که چگونه میتوان برای خرید ورق استیل نگیر و بگیر اقدام نمود؟ برای خریداری این نوع ورق و انواع لوله مانیسمان ، کافی است به وبسایت فروشگاهی آرسینکو مراجعه فرمایید. شما میتوانید با مراجعه به آرسینکو، ورقهای استیل بگیر و نگیر را با قیمتی بسیار عالی و کیفیت تضمینی خریداری کنید و لذت ببرید. البته باید پیش از خریداری این نوع ورقهای استیل، با کارشناسان و متخصصان با تجربه در این زمینه مشورت نمایید.