
لوله سیلندری و سایر لولهها، نقش پر رنگی را در صنایع مختلف ایفا میکنند و وظیفه مشترک تمامی آنها، انتقال مواد به صورت مایع، گاز و جامد است. لولهها از نظر متریال ساخت، اندازه، شکل ظاهری و نوع کاربرد دارای انواع متنوعی هستند و هر کدام از آنها در یک صنعت مورد استفاده قرار میگیرند. در این بخش، قصد داریم به بررسی ویژگی لولههای سیلندری و مقایسه آن با دیگر لولهها همچون لوله بدون درز بپردازیم پس با ما همراه باشید.
لوله سیلندری چیست؟
پیش از بررسی ویژگی و کاربردهای لوله سیلندری، باید اطلاعات دقیقی راجع به ماهیت آن داشته باشیم. این نوع لوله، به صورت استوانهای شکل است و با استفاده از متریال فولاد و گاهی از گالوانیز تولید میشود تا بتواند مقاومت زیادی در برابر عوامل فرساینده و فشار و حرارت بالا از خود نشان دهد. خوب است بدانید که برخی از لولههای سیلندری با توجه به سفارش مشتری، از متریال فولاد ST52 تولید میگردند. این نوع لوله در ابعاد و سایزهای مختلف به بازار عرضه میشود و دارای قیمت نسبتا بالایی است. لازم به ذکر است که قطر درونی این لوله ما بین 50 الی 200 میلی متر و طول آنها حداکثر 8 متر میباشد.
ویژگی لوله ST52
از مهمترین ویژگیهای لوله سیلندری، میتوان به انعطاف پذیری نسبی آن اشاره نمود. این نوع لوله، از انعطاف پذیری نسبتا خوبی برخوردار است و این امر موجب شده تا متخصصان هنگام نصب آن، نیاز کمتری به اتصالات زانویی داشته باشند. علاوه بر آن، سطح داخلی این نوع لوله صیقلی است تا مواد بتوانند به آسانی از درون آن عبور کنند. به خاطر داشته باشید که لولههای سیلندری، از طول عمر بسیار بالایی برخوردار هستند و نصب آنها به دستگاههای گوناگون برای تکنسینها آسان است.
کاربرد لوله سیلندری
لولههای سیلندری، طیف گستردهای از صنایع انتقال مواد پتروشیمی، نفتی و حتی خوراکی را پوشش میدهند. از مهمترین کاربردهای این نوع لوله میتوان به انتقال مواد پتروشیمی اشاره نمود. لولههای سیلندری به دلیل سطح داخلی سنگ خورده و صیقلی، قادر به انتقال پر سرعت مواد پتروشیمی با غلظتهای گوناگون هستند. جالب است بدانید که لولههای سیلندری به دلیل تحمل فشار بالا، برای انتقال نیروی سیال نیز مورد استفاده قرار میگیرند. در شرکتهای تولید مواد خوراکی نیز، کارشناسان برای انتقال مواد جامد و مایع با غلظتهای متفاوت از این نوع لوله استفاده مینمایند.
مزایای لوله سیلندری
از مهمترین مزایای لوله سیلندری، میتوان به تحمل اصطحکاک پایین آن اشاره نمود. همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد، سطح درونی این نوع لوله همانند آینه صاف و صیقلی است؛ از این رو مواد میتوانند به آسانی از درون این نوع لوله عبور کنند. علاوه بر آن، لولههای سیلندری همانند لوله ضد زنگ از وزن بسیار پایینی برخوردار هستند؛ به همین دلیل میتوان از آنها در هر محیط با هر شرایطی استفاده نمود. فراموش نکنید که این نوع لوله از خاصیت ضربه گیری بسیار خوبی نیز برخوردار است؛ به همین دلیل میتوانید با خیالی آسوده از آن برای انتقال انرژی سیال و هیدروپنوماتیک استفاده کنید.
مقایسه لوله سیلندری با سایر لولهها
خوشبختانه لولههای سیلندری که با ورق ST52 تولید میشوند، از مقاومت بالاتری در برابر خوردگی و پوسیدگی برخوردار هستند. اما در نظر داشته باشید که طول عمر لولههای معمولی نسبت به لولههای سیلندری کمتر است. لولههای سیلندری در مقایسه با لولههای آلیاژی، قابلیت اتصال دقیق تر و جوشکاری بهتری دارند. علاوه بر آن، این نوع لوله در مقایسه با لولههای کربنی، از استحکام چندین برابری برخوردار میباشد. جالب است بدانید که لولههای آلومینیومی در برابر مواد اسیدی مقاومت چندانی ندارند؛ از این رو، شرکتهای خاص برای انتقال مواد اسیدی، از لولههای سیلندری استفاده میکنند.
خرید لوله سیلندری
یکی از سوالات متعددی که برای بسیاری از کاربران مطرح میگردد، این است که چگونه باید برای خرید لوله سیلندری اقدام نمود؟ پیش از انجام هرکاری، باید برای استعلام قیمت این محصول اقدام کنید؛ به خاطر داشته باشید که عواملی نظیر قطر، ضخامت، طول، درجه کیفی، برند و حتی نوسانات بازار بر روی قیمت لولههای سیلندری تاثیر گذارند. جهت خرید لولههای سیلندری با قیمتی مقرون به صرفه و کیفیتی بی نظیر به صورت آنلاین یا حضوری، میتوانید به فروشگاه آرسینکو مراجعه فرمایید.
کلام آخر
همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد، لولههای سیلندری از کاربردهای فراوانی برخوردار هستند و مزایای بیشماری دارند. شما میتوانید از این نوع لوله، در تمامی صنایع گوناگون به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و لذت ببرید. اما فراموش نکنید که برای خرید لولههای سیلندری، باید به نکات ضروری از جمله بررسی کیفیت و استعلام قیمت توجه بسزایی داشته باشید. شما میتوانید با مراجعه به فروشگاه آرسینکو ، برای خرید مطمئن و مقرون به صرفه لولههای سیلندری در سایزهای مختلف به بهترین شکل اقدام کنید.