ورقهای فولادی، کاربرد وسیعی در صنعت و ساختمانسازی دارند. با توجه به ظاهر و ویژگیهای فیزیکی، امکان استفاده از ورق فولادی در ساخت بسیاری از محصولات ممکن است. این مقطع، با استفاده از انواع مختلف آلیاژ فولادی و روشهای تولید، به بازار عرضه میشود. یکی از این روشها نورد سرد است. ورقهای فولادی که با استفاده از روش نورد سرد تولید شدهاند، به ورق روغنی معروف هستند. در ادامه، با ویژگیهای و کاربرد این محصول بیشتر آشنا میشویم.
ویژگیهای ورق روغنی
استفاده از نام ورق روغنی، به علت ظاهر درخشان و صیقلی این محصول است. استفاده از روش نورد سرد برای تولید این محصول، باعث به وجود آمدن این ظاهر صیقلی شده است. این ورق را در بازار، با نام ورق سرد هم میشناسند. با توجه به این ظاهر زیبا، استفاده از این ورق، معمولا در شرایطی توصیه میشود که نیاز ظاهر محصول تولیدی، اهمیت داشته باشد.
یکی از بزرگترین مزایای این محصول، مقاومت بالای آن در برابر ضربه و فشار است.
انواع ورق
با توجه به نوع آلیاژ مورد استفاده و عملیات حرارتی فولاد، این ورق را به سه دسته کلی تقسیم میکنند:
- ورق معمولی (فولاد ST12)
- ورق نیمهکشش (ST13)
- ورق فوق کشش (ST14)
کاربرد
ورقهای روغنی، پایهی تولید ورق گالوانیزه هستند که خودشان یکی از محصولات پر استفاده در بازار میباشند. استفاده به عنوان مصالح ساختمانی، ساخت بدنه خودرو، لوازم خانگی و ساخت انواع قفسه و پنل، از جمله کاربردهای این ورق در صنعت محسوب میشود.
استفاده از این ورق به منظور رنگ کردن تجهیزات صنعتی هم رواج زیادی دارد. ساخت بشکه و مخزنها فلزی هم یکی دیگر از زمینههای صنعتی است که استفاده از ورقهای روغنی در آن به وفور دیده میشود.
قیمت ورق روغنی
با توجه به سرعت بالای فرآیند تولید، عرضه این محصول به بازار زیاد است. برای همین برای خرید ورق روغنی، نیاز به هزینهی کمتری نسبت به سایر انواع ورق خواهید داشت.
ورق روغنی
هیچ محصولی یافت نشد.
