میلگرد 1.2767

معمولا در یک دسته‌بندی کلی، فولادهای آلیاژی را از لحاظ قابلیت تحمل دما، در دو دسته‌ی سردکار و فولاد گرمکار قرار می‌دهند. همانگونه که از نامشان پیداست، هر کدام برای کار در شرایط دمایی خاصی ساخته شده‌اند. دمای معیار برای این دسته‌بندی، ۳۱۶ درجه‌ی سانتی‌گراد است. فولادهای سردکار در دمای بالاتر، سختی خود را از دست می‌دهند، اما فولادهای گرمکار،‌ خیر. اما فولاد 1.2767 که یکی از آلیاژهای پرطرفدار در بازار ایران است، در هر دو دسته قرار می‌گیرد. در ادامه، درباره‌ی میلگرد 1.2767 که از این آلیاژ فولادی ساخته می‌شود، بیشتر صحبت می‌کنیم.

ویژگی‌های میلگرد 1.2767

مانند همه‌ی فولادهای آلیاژی، در ساخت این میلگرد نیز از کربن استفاده می‌شود. این عنصر،‌ سبب افزایش مقاومت فولاد،‌ در حجم کمتر می‌گردد. علاوه بر کربن، در آنالیز فولاد 1.2767، می‌توان عناصر دیگری هم یافت. این عناصر عبارتند از: سیلیسیم، منگنز، کروم، مولیبدن، نیکل و مقدار ناچیزی از گوگرد و فسفر.

برای آنیل‌کاری این میلگرد، فولاد را به مدت دو ساعت در دمای ۶۱۰ تا ۶۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم می‌کنند. سپس به تدریج، دما را تا ۶۰۰ درجه کاهش می‌دهند. دمای فورجینگ این محصول نیز بین ۸۵۰ تا ۱۰۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد است.

کاربرد میلگرد 1.2767

برای بررسی کاربرد این محصول، باید شرایط سردکار و گرمکار را به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که استفاده از میلگرد 1.2767 در شرایط سردکار باشد، می‌توان از آن در ساخت قالب‌های پلاستیک،‌قالب‌های ساخت کارد و چنگال، جوشکاری و تیغه‌ی برش مورد استفاده در اندازه‌گیری مواد استفاده کرد.

همچنین در صورتی که قصد بررسی این فولاد در شرایط گرمکار را داشته باشیم، به مواردی همچون ساخت تیغه‌های برش سرد،‌ ابزارهای فشار بالای سکه‌زنی، سوراخکاری و سنبه بر می‌خوریم.

قیمت میلگرد 1.2767

در خرید میلگرد 1.2767، باید به ابعاد و اندازه‌های مورد نیاز توجه کنیم. چرا که تولیدکننده‌های مختلف، این محصول را در اندازه‌های مختلفی به بازار عرضه می‌کنند. همچنین این محصول از کشورهای مختلفی وارد می‌شود که می‌تواند روی قیمت آن تاثیر داشته باشد.