میلگرد استیل

میلگرد استیل 304 سایز 4

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 6

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 10

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 12

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 16

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 20

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 30

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 40

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 50

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 60

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 80

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد استیل 304 سایز 100

1401/05/18

تماس بگیرید

میلگرد آجدار 25 کارخانه نیشابور

فولاد استیل، به فولادی گفته می‌شود که حداقل ۱۰ درصد عنصر کروم داشته باشد. در واقع تفاوت بین گرید‌‌های فولادی دیگر با فولاد استنلس استیل، وجود یک لایه کروم در سطح فولاد استیل است که مانع از تماس آهن فولاد با مواد دیگر می‌شود. در این میان یکی از پر تقاضا‌ترین انواع محصولات فولاد استنلس استیل، میلگرد استیل است که به سبب زیبایی و مقاومت بالا، در صنایع و مصارف عمومی بسیار پرکاربرد است.

انواع میلگرد استیل

میلگردهای استیل همانند لوله استیل ، از پر استفاده‌ترین مقاطع استنلس استیل هستند. از لحاظ آلیاژی، درصد بسیار بالایی از میلگردهای استیل موجود در بازار، در دو دسته‌ی آلیاژهای سری ۳۰۰ و سری ۴۰۰ قرار می‌گیرند. اصلی‌ترین تفاوت بین این دو سری از آلیاژهای استیل، خاصیت مغناطیسی آن‌ها است.

میلگرد نسوز

همچنین در این میان، میلگرد 309 و استیل 310، خاصیت نسوز دارند و از آن‌ها برای ساخت مقاطع مقاوم در برابر حرارت و رطوبت استفاده می‌شود. میلگرد 310 از میلگرد 309 مقاومت حرارتی بیشتری دارد.

میلگردهای سری ۳۰۰ استنلس استیل، همچون میلگرد استیل ۳۲۱، جذب آهنربا نمی‌شوند. برای همین در اصطلاح به آن‌ها، میلگرد نگیر می‌گویند. اما میلگردهای سری ۴۰۰، مانند میلگرد استیل ۴۳۰، خاصیت مغناطیسی دارند و آهنربا می‌تواند ‌آن‌ها را جذب کند. برای همین به آن‌ها، میلگرد بگیر می‌گویند.

میلگردهای استیل دیگری، مانند میلگردهای سری ۲۰۰ هم در بازار موجود هستند. اما درصد آن‌ها، نسبت به دو سری ۳۰۰ و ۴۰۰، بسیار پایین‌تر است و کاربردهای محدودتری هم دارند. به طور کلی دو سری ۲۰۰ و ۳۰۰ استنلس استیل، نگیر هستند و علت آن هم آستنیتی بودن آن‌هاست.

میلگرد آستنیتی

به دسته‌ای از میلگرد‌های ضد زنگ، که در ترکیبات خود مقدار زیادی نیکل و کروم دارند، میلگرد‌های آستنیتی می‌گویند. میلگرد‌های آستنیتی در برابر آهن ربا نگیر هستند و به خوبی مقاومت می‌کنند. اما در دماهای پایین و عملیات های سرد، احتمال دارد مقاومت استیل شکسته شود و این میلگرد‌ها هم بگیر شوند. 

همچنین میلگرد های آستنیتی قابلیت شکل دهی و جوش پذیری فوق‌العاده‌ای دارند. در کنار خواص مقاومت و استحکام کششی بالا، خاصیت ضد خوردگی و جوش پذیری و شکل پذیری خوب، این محصولات را به عمده نیاز صنایع و تولیدات تبدیل کرده است.

لازم به ذکر است که قیمت میلگرد استیل آستنیتی بیشتر از سری فریتیک است. علت آن هم جوش پذیری بهتر و مقاومت در برابر نیرو مغناطیسی است.

میلگرد فریتیک

این دسته از میلگرد های استیل، حداقل ۱۰.۵ تا ۳۰ درصد عنصر کروم دارند و سطح رویی فولاد را کروم احاطه می‌کند. در لایه زیرین کربن قرار دارد و ۲۰ درصد از تمامی گرید‌های فولاد فریتیک با عملیات حرارتی سرد نمی‌شوند و بایستی حتما با عملیات نورد سرد به سختی برسند.

همانطور که گفتیم سری فریتیک نوع بگیر فولأد‌های استیل است. بر خلاف فولاد‌های استیل آستنیک، فولاد‌های فریتیک مقاومت زیادی در برابر نیرو‌های خمی و شکل پذیری دارند. همچنین به سبب درصد بالای کروم بر روی سطح فولاد، جوشکاری کردن کار سختی است. همچنین قیمت فریتیک از آستنیتی کمتر است.

آلیاژ‌های مختلف میلگرد استیل

میلگرد های استیل، همانطور که بررسی کردیم نسبتا زیاد هستند. در این بخش به بررسی گرید‌های میلگرد استیل می‌پردازیم.

میلگرد استیل 304

این میلگرد استیل پرکاربرد‌ترین گرید میلگرد‌های استیل است. این میلگرد از نوع آستنیتی بوده و نگیر می‌باشد. از مشخصات این محصول می توان به فهرست زیر اشاره کرد:

  • طول میلگردها 6 متر میباشد.
  • کمترین قطر میلگردها برای فروش 2 میلی‌متر است.
  • بیشترین قطر میلگردها نیز 400 میلیمتر است.

میلگرد استیل 310

این محصول نیز مانند میلگرد استیل 304، آستنیتی است. اما استیل 310 مقدار کروم و نیکل بیشتری نسبت به استیل 304 دارد. از این رو مقاومت در برابر خوردگی بیشتری داشته و منعطف‌تر است. مشخصات این محصول به شرح فهرست زیر است:

  • طول ابعاد 6 متر استاندارد
  • کمترین قطر موجود 6 میلیمتر
  • بیشترین قطر موجود 60 میلیمتر

میلگرد استیل 316

میلگرد استیل 316، در مقایسه با دو نوع قبلی مقاومت سایشی-خوردگی و انعطاف پذیری بیشتری دارد و درصد عناصر کروم و نیکل آن بیشتر است. همچنین از نوع آستنیتی می‌باشد که به معنای نگیر بودن آن است. البته تفاوت اصلی میان دو محصول قبل با استیل 316، در وجود عنصر مولیبدن در استیل 316 است که سبب افزایش استحکام فولاد در برابر فشارهای وارده است. 

در فهرست زیر مشخصات این محصول موجود است:

  • مقاومت در برابر اکسایش
  • مقاومت در برابر رطوبت هوا
  • مقاومت بیشتر در برابر دمای بالا
  • چکش پذیری بالاتر نسبت به میلگرد استیل 304

میلگرد استیل 321

این میلگرد در مقایسه با نوع 304، درصد کروم، نیکل و مولیبیدین بیشتری دارد. همچنین میزان کربن نیز کاهش یافته که سبب کاهش استقامت در برابر فشار‌های وارده می‌گردد، اما از طرفی دیگر میزان مقاومت در برابر عوامل خوردگی به شدت افزایش یافته و با اطمینان خاطر در محیط‌های بشدت خورنده پایدار است. طول عمر مفید طولانی از نقاط قوت استیل 321 است.

در فهرست زیر ویژگی‌های این محصول موجود است:

  • طول استاندارد میلگردها 6 متر میباشد
  • کمترین قطر میلگردها 5 میلیمتر میباشد
  • بیشترین قطر میلگرد ها 100 میلیمتر میباشد.

ویژگی‌های میلگرد استیل

در ساخت میلگرد استیل، علاوه بر کربن، از عناصر دیگری مانند نیکل،‌ کروم و منیزیوم استفاده شده است. این ترکیب، باعث می‌شود مقاومت این محصول به شدت بالا رفته و بهترین انتخاب برای استفاده در بتن ساختمان شود.

از جمله مزایای این محصول، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بالا در برابر خوردگی (مخصوصا خوردگی حاصل از یون کلرید)
  • کاهش میزان پوشش بتن
  • مقاومت بالا در برابر آسیب‌های احتمالی ناشی از حمل و نقل
  • شکل‌پذیری بالا
  • نصب آسان
  • نیاز کم به تعمیر و نگهداری
  • عمر مفید بالا
  • مقاومت در برابر حرارت
  • قابل بازیافت

البته در برابر همه‌ی این مزایا، می‌توان از وزن سنگین، به عنوان یکی از عیب‌های اصلی اشاره کرد.

کاربردهای میلگرد استیل

میلگرد‌های استیل همانند دیگر مقاطع فولادی محبوب مانند نبشی و انواع تیرآهن مانند تیرآهن هاش IPB ، در صنعت مهندسی و ساخت و ساز‌ پروژه‌های عمرانی پرکاربرد بوده و استفاده از آن کیفیت سازه‌ها را بشدت بالا می‌برد. در فهرست زیر برخی از عمده مصارف میلگرد‌های استیل دیده می‌شود:

  • ساخت پل‌ها و اسکله‌ها، به خصوص در محیط‌های خورنده‌ای مثل آب دریا
  • ساخت بناهایی که نیاز به عمر مفید بالایی دارند: مانند مرمت آثار باستانی، یا محفظه نگهداری زباله‌های هسته‌ای
  • شافت صنعتی برای کارخانجات تولید دارو و مواد غذایی
  • ساخت بنا در مکان‌های با احتمال بالای وقوع زلزله

نکات ضروری در خرید میلگردهای استیل

با توجه به تنوعی که در این محصولات وجود دارد، بهتر است که قبل از خرید، به طور کامل درباره‌ی انواع آن‌ها، تحقیق کنید. در این فرآیند، بهتر است که به موارد زیر توجه نمایید:

  • شرایط عملیات شما چگونه است؟ برای مثال، اگر قرار است از میلگردها در شرایطی استفاده شود که احتمال خوردگی وجود دارد، باید از انواعی استفاده کنید که تحمل این شرایط را داشته باشند. مثلا میلگرد استیل ۳۱۶، می‌تواند در شرایط خورنده هم دوام داشته باشد. اما این محصولات، کمی گرانتر هستند.
  • اندازه‌ی میلگردهای مورد نیاز شما چقدر است؟ میلگردها، معمولا در شاخه‌های ۶ متری تولید و به بازار عرضه می‌شوند. اما در صورتی که شرایط شما به گونه‌ای است که نیاز به اندازه‌های مختلفی دارید، بعضی از تولیدکنندگان این امکان را فراهم می‌کنند. همین موضوع را درباره‌ی قطر هم باید در نظر گرفت.
  • کاربرد میلگرد در کجاست؟ در صورتی که از میلگرد، برای کاربردهای دکوراتیو استفاده می‌کنید، بهتر است که میلگردهایی را با قابلیت پولیش شدن انتخاب کنید. مثلا برای چنین شرایطی، استفاده از میلگرد استیل ۴۲۰ مناسب نخواهد بود.

قیمت میلگرد استیل

یکی از مواردی که پیش از از خرید این محصول باید به آن توجه کنید، قیمت این محصول است. میلگردهای استیل، با توجه به فرآیند ساخت آسان‌تری که دارند، نسبت به دیگر مقاطع استیل، در واحد کیلو، قیمت ارزان‌تری دارند. برای همین گزینه‌ای مقرون به صرفه حساب می‌شوند.

خرید میلگرد استیل

جهت خرید انواع میلگرد استیل با گرید‌های سری 300 و 400 استنلس استیل، مانند st304، st310، st316 و دیگر موارد با کارشناس فروش شرکت آرسینکو در تماس باشید. آرسینکو بزرگ‌ترین شرکت فعال در زمینه خرید و فروش مقاطع فولادی مختلف مانند لوله گوشتدار ، میلگرد، تیرآهن، پروفیل صنعتی و لوله مانیسمان در کشور می‌باشد. شما عزیزان جهت کسب اطلاع دقیق از قیمت روزانه بازار فولاد کشور، با ما در تماس باشید.