لوله
نمایش 1–30 از 297 نتیجه
-
لوله A106
-
لوله فشار قوی
-
لوله گوشتدار (297)
-
لوله مانیسمان
-
لوله میلیمتری
-
لوله های درز دار

عرضه و تدارک لوله های بدون درز و لوله های درزدار مورد مصرف در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاهی و آبرسانی طبق استانداردهای جهانی از قبیل ASTM , ASME , API , DIN BSI
عرضه و تدارک لوله های میلیمتری (تیوپ) مورد مصرف در صنایع مختلف از قبیل : ساخت مبدل های حرارتی، فشار قوی، سیلندری، سیستم های هیدرولیک، ساخت انواع ماشین آلات صنعتی، صنایع خودروسازی، صنایع غذایی، ساخت قطعات صنعتی و …
Carbon Steel : ST37 , A53 , A106 , A179 , ST35.8 , CK45
Stainless Steel : 304 , 304L , 316 , 316L , 321 , 309 , 309S , 310 , 310S
اغلب افراد، نوع بدون درز را با نام مانیسمان (Seamiess pipe) می شناسیم و نوع درزدار را نیز به صورت جوش مخفی، اسپیرال ( ERW , EFW , SAW) و جوش مستقیم ماهیچه ای ارائه میگردد.
مانیسمان از سایز 1/2 اینچ الی 24 اینچ در گریدهای X60 , X52 , X42 , PSL1 , API5L , ST35.8 , A179 , A335 , A333 , A106 , A53 و در ضخامت های مختلف طبق جدول ( رده 10 الی رده XXS ) عرضه می گردد.
کاربرد لولهها در صنعت
امروزه از پرکاربردترین استفادههای این محصول میتوان به استفاده در سیستم های لوله کشی صنعتی، لوله های فولادی اشاره کرد.
لوله های فولادی به دلیل استحکام بالا، مقاومت در برابر گرما و مقاومت نسبی در برابر خوردگی، یکی از مناسب ترین گذینه ها در ساخت سیستم های لوله کشی در فرایند های صنعتی و پالایشگاهی هستند.
البته بسته به شرایط کاربردی در فرایند سیستم های لوله کشی از دیگر جنس ها نیز استفاده می شود.
نوع فولادی براساس روشی که برای تولید آنها به کار میرود به دو دسته کلی بدون درز( مانیسمان) و درزدار یا جوشی (welded) تقسیم می شوند.
لوله های درزدار از شکل دهی ورق های فولادی به صورت لوله و جوش لبه ورق ها به هم تولید می شوند، اما لوله های بدون درز (مانیسمان) معمولا به روش سنبه کاری چرخشی از میلگردهای گداخته تولید می شوند و هیچگونه درزی بر روی بدنه آنها وجود ندارد. به همین علت استحکام و مقاومت لوله های بدون درز بیشتر از لوله های درزدار است.
نوع فولاد به کارگرفته شده در ساخت آنها، معمولا زمینه های کاربردی و شرایط سرویسی که لوله برای آن انتخاب شده را تعیین می کند. به همین دلیل انتخاب جنس مناسب برای خرید این محصول و سایر تجهیزات، اولین و مهمترین مرحله در طراحی و ساخت سیستم های لوله کشی صنعتی می باشد.
فولادهای کربنی (کربن استیل)، فولادهای آلیاژی و فولادهای ضدزنگ ( استنلس استیل) از متداول ترین نوع لوله های فولادی در سیستم های لوله کشی می باشند. در این بین لوله های کربن استیل که به فولاد کربنی یا فولاد سیاه معروفند از پرکاربردترین ها هستند.
فولادهای کربنی شامل درصد مختلفی از عناصر کربن، منگنز، فسفر و گوگرد در ترکیبات شیمیایی خود هستند. در طی فرایند ساخت فولاد ممکن است به طور ناخواسته مقادیر کمی از عناصر دیگر (هیدروژن و اکسیژن و نیتروژن ) وارد ترکیبات شیمیایی فولاد شوند. گاهی نیز مقادیری از عناصر آلیاژی ( نیکل، مس، مولیبدن، کروم، قلع و …) به صورت عمده از سنگ معدن یا قراضه ها یفلزی مورد استفاده برای ساخت فولاد، وارد ترکیبات شیمیایی آنها می شود.
درواقع اضافه شدن و یا اضافه کردن هر عنصر تأثیری خاص بر خواص فولادها می گذارد.
کاربرد لولههای فولادی
انواع مختلفی از لوله های فولادی در سیستم های لوله کشی صنعتی و فرایندی، کارخانه های پتروشیمی، پالایشگاه ها، خطوط انتقال نفت و گاز، سیستم های انتقال آب صنایع بویلرسازی، سیستم های تأسیساتی، تهویه مطلوب و … مورد استفاده قرار میگیرند.
استانداردهای بین المللی لولهها
ترکیبات شیمیایی، خواص فیزیکی و تمامی الزامات ساخت و بهره برداری از این لوله ها در استانداردهای مختلفی همچون ISO , JIS , DIN , BS , ASME , ASTM , … در سطح بین الملی ارائه شده اند. شرکت نفت و گاز ایران و مؤسسه استاندارد ایران نیز به تدوین استانداردهای مختلفی در این زمینه پرداخته اند که تحت عنوان استانداردهای IPS , IGS و ISIR در بازار مورد استفاده قرار می گیرند.